gas water

Water

Water hebt u nodig in uw hele huis. Er is een geweldige keuze aan installaties. Te veel om op te noemen: van eenvoudig tot zeer luxueus. Van een simpel toiletfonteintje tot een luxe badkamer met bubbelbad.

De mogelijkheden op het gebied van sanitaire installaties zijn dus nagenoeg onbeperkt. Indien u dat wenst kunnen wij met u een afspraak maken bij een grotere showroom waar grote aantallen badkamers te zien zijn. Alle voorkomende loodgieters werkzaamheden zoals de aanleg van water- en gasleidingen kunnen wij voor u uitvoeren.

Gas

Gas wordt in Nederland voor allerlei toepassingen gebruikt.
Wij verzorgen de aanleg, de uitbreiding en het onderhoud van allerlei gasinstallaties. Het is onze taak om er voor te zorgen dat de gasleidingen veilig en volgens de geldende normen en voorschriften worden aangelegd.

U kunt bij ons te recht voor:
– Centrale verwarmingsinstallaties
– Warmwater voorzieningen
– Keukenaansluitingen

Riolering

Voor alle voorkomende werkzaamheden, zoals kleine verstoppingen, maar ook de complete aanleg of renovatie van binnen- en buiten riolering kunt u bij ons terecht. De riolering in uw huis moet goed werken en waterdicht zijn. Wij zorgen ervoor!


Wij bieden garantie op alle door ons uitgevoerde werkzaamheden.
Als wij uw water, gas of riolering hebben aangelegd, dan zorgen we voor een perfect resultaat. Problemen worden vakkundig verholpen.

 

Want pas als u tevreden bent, zijn wij dat ook!!