Montage en installatie van badkamers met eigen vakmensen

Met de aanschaf van een mooi bad, ruime (inloop)douche, mooie vloer- en/wandtegels, prachtig sanitair en een praktisch badmeubel, bent u er nog niet. U geniet pas voor de volle 100% van uw nieuwe badkamer/toiletruimte als al het nieuwe leidingwerk en sanitair ook nog eens vakkundig gemonteerd en geïnstalleerd is. Bij Installatiebedrijf M.Koolen wordt al dit werk door eigen vakmensen uitgevoerd. Alles onder een dak en een aanspreekpunt, dat maakt ons zo bijzonder!

Service en garantie

Onder onze service valt uiteraard ook het vooraf inmeten van uw badkamer/toiletruimte, advies op maat, het slopen, verwijderen en afvoeren van uw oude badkamer/toilet, aanbrengen van het leidingwerk en de complete afwerking van uw nieuwe badkamer/toiletruimte, inclusief het elektra, stuc- en tegelwerk. Nadat de badkamer/toiletruimte gereed is, wordt deze door ons opgeleverd. Eventuele opleverpunten worden door ons zo spoedig mogelijk opgelost. U stelt hoge eisen aan de service en u wilt er zeker van zijn dat alles goed geregeld wordt.

badkamer
Sanitair

Een groot assortiment voor elk budget

Geen badkamer/toiletruimte is hetzelfde qua vorm en afmetingen en ook de persoonlijke wensen en financiële mogelijkheden van klanten lopen uiteen. In de showroom van onze vaste leverancier hebben zij daar rekening mee gehouden. Zij bieden u daarom een groot assortiment aan baden, douches, toiletten, kranen, badaccessoires, badmeubelen, designradiatoren en wand- en vloertegels van alle bekende merken. Binnen uw persoonlijke voorkeuren en mogelijkheden stellen wij ook voor ú een echte droombadkamer/-toiletruimte samen.

Aanpassingen WMO

Daarnaast verzorgen wij, in overleg met de gemeente, de nodige aanpassingen aan uw sanitair zodat u zelfstandig in uw huis kunt blijven wonen, in het kader van de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning).

Naast een complete WMO-badkamer kunnen we ook losse onderdelen aanbrengen zoals
– aanbrengen van wandbeugels en douchestoeltjes
– installatie van een verhoogd closet
– plaatsen van een vlakke anti-slip douchevloer
– installeren van een douchetoilet

wmo

Offerte

De prijs van de aanpassing/verbouwing is uiteraard afhankelijk van uw wensen en de staat van uw huidige badkamer of toilet. Daarom komen wij bij u thuis de situatie bekijken om aan u een precieze, vrijblijvende offerte te kunnen uitbrengen.

Daarbij kunnen we direct, samen met u, een ontwerp maken middels een geavanceerd computerprogramma. U krijgt dan direct een goed beeld van de mogelijkheden en hoe e.e.a. er uit komt te zien na de aanpassing/verbouwing .

Badkamer Mkoolen
badkamer