Duurzame installaties

Warmtepompen halen met een warmtewisselaar warmte uit de onuitputtelijke bronnen lucht, bodem of grondwater en hebben een zeer hoog rendement. Daardoor gebruiken warmtepompsystemen weinig tot geen fossiele brandstof en veroorzaken weinig milieubelasting.

Gasgestookte installaties

Gasgestookte installaties

Op het gebied van gasgestookte installaties hebben wij een zeer ruime ervaring. Wij installeren en servicen diverse soorten verwarmingssystemen, zoals centrale verwarming en vloerverwarming. Een combinatie van verwarmings-systemen kan een goede keuze zijn.

U kunt een keuze maken uit een grote collectie (design) radiatoren en convectoren, eventueel in combinatie met vloerverwarming

WTW installaties

Met ventilatie met warmteterugwinning (WTW ventilatie) wordt evenveel verse lucht toegevoerd als gebruikte lucht afgevoerd. Verse lucht wordt toegevoerd in woon- en slaapkamers en gebruikte lucht wordt afgezogen in de keuken, de badkamer en het toilet. Doordat de luchtstromen mechanisch worden geregeld wordt een continue luchtverversing gegarandeerd. In meer luchtdichtere woningen is goede ventilatie van wezenlijk belang. Een goede luchtkwaliteit levert een belangrijke bijdrage aan een gezonde en prettige leefomgeving voor de bewoners. De toevoeging van warmteterugwinning maakt het bovendien erg energiezuinig.

 

Sanitair

Sanitair

Met de aanschaf van een mooi bad, ruime (inloop)douche, mooie vloer- en/wandtegels, prachtig sanitair en een praktisch badmeubel, bent u er nog niet. U geniet pas voor de volle 100% van uw nieuwe badkamer/toiletruimte als al het nieuwe leidingwerk en sanitair ook nog eens vakkundig gemonteerd en geïnstalleerd is. Bij Installatiebedrijf M.Koolen wordt al dit werk door eigen vakmensen uitgevoerd. Alles onder een dak en een aanspreekpunt, dat maakt ons zo bijzonder!

gas water

Water, Gas en Riolering

Water hebt u nodig in uw hele huis. Er is een geweldige keuze aan installaties. Te veel om op te noemen: van eenvoudig tot zeer luxueus. Van een simpel toiletfonteintje tot een luxe badkamer met bubbelbad.

De mogelijkheden op het gebied van sanitaire installaties zijn dus nagenoeg onbeperkt. Indien u dat wenst kunnen wij met u een afspraak maken bij een grotere showroom waar grote aantallen badkamers te zien zijn. Alle voorkomende loodgieters werkzaamheden zoals de aanleg van water- en gasleidingen kunnen wij voor u uitvoeren.

zink

Koper- en Zinkwerken

Voor het aanbrengen en leveren van, of onderhoud aan zink- en koperen goten bent u bij Mari Koolen aan het juiste adres. Wij kunnen al uw koper- en zinkwerk op maat maken. Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen en geven daarom 10 jaar garantie op onze werkzaamheden en materialen.