Kerkstraat 60   5469 BP   ERP   (0413) 213 467

Nieuws

 • Oude website met pensioen.

  Onze oude website hebben we met pensioen gestuurd. En dat werd ook tijd. De oude versie van www.mkoolen.nl dateerde alweer van 2006.

  We hebben onze website dus in een nieuw jasje gestoken. De belangrijkste reden hiervoor is het verhogen van de gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit van de site. Met de komst van de 'nieuwe media', zoals Ipad, Iphone, tablets, smartphones en andere noviteiten kon de oude site niet overal meer op eenzelfde wijze worden bekeken. De nieuwe versie, met zogenaamd 'responsive design' voorziet hier wel in.

  Mocht u desondanks toch problemen hebben met het bekijken van onze website, laat het ons dan s.v.p. even weten.

 • Verhuizing van Keldonk naar Erp

  Na een gedegen voorbereiding is het nu dan zover.

  Onze bedrijfsactiviteiten hebben we verplaatst naar een nieuwe locatie. Vanaf vandaag vindt u ons bedrijf in Erp aan de Kerkstraat 60. Ons telefoonnummer veranderd niet: 0413 - 213 467


 • Sponsoring Majorette-team Zijtaart.

  Het afgelopen jaar hebben we het majorette team van Zijtaart op verschillende manieren gesponsord, en tevens in een nieuw trainingsjasje gestoken zodat ook zij er warmpjes bij zaten op het EK majorettes in Noorwegen. De dames behaalden hier een eervolle 3e plaats en dus Brons! • Sponsoring Zaalvoetbal.

  Sinds 2012 zijn we ook sponsor van dit zaalvoetbalteam, dat momenteel uitkomt in de hoogste Erpse zaalvoetbaldivisie.