Kerkstraat 60   5469 BP   ERP   (0413) 213 467

Centrale Verwarming

Wij zorgen ervoor dat u er warmpjes bij zit!

Wij installeren voor U:

  • - C.V.- en combiketels
  • - Warmwatertoestellen
  • - C.V.-installaties
  • - Vloerverwarming

Service

Op het gebied van verwarmingen hebben wij een zeer ruime ervaring. Wij installeren en servicen diverse soorten verwarmingssystemen, zoals centrale verwarming en vloerverwarming. Een combinatie van verwarmings-systemen kan een goede keuze zijn.
U kunt een keuze maken uit een grote collectie (design) radiatoren en convectoren, eventueel in combinatie met vloerverwarming.

Wat is vloerverwarming

Vloerverwarming is een economische en behaaglijke vorm van verwarming. In plaats van radiatoren aan de muur wordt de warmte hierbij afgegeven via de vloer. Dit wordt gedaan door de speciale verwarmingsbuizen die onder uw vloerbedekking geplaatst worden. Bij vloerverwarming komt de vrijgekomen warmte vrij in alle kanten: zowel naar boven als naar beneden. Door het plaatsen van isolatiemateriaal kan er voorkomen worden dat de warmte naar de verkeerde plekken straalt. Zo houdt u onnodig warmte- en energieverlies van uw vloerverwarming tegen.

Voordelen van vloerverwarming:

  • - Vloerverwarming zorgt voor een gelijkmatige verwarming over de gehele oppervlakte
      en benadert zo de ideale situatie
  • - De gevoelstemperatuur voelt hoger aan waardoor u ook weer energie bespaart
  • - Temperatuurverschillen in huis zijn aanzienlijk minder bij het gebruik van vloerverwarming
  • - De luchtvochtigheid blijft in de verwarmde ruimte op peil

Thermostaat Nefit Easy

De Nefit Moduline Easy (afbeelding hiernaast) is een slimme thermostaat, zelflerend en op afstand te bedienen via uw smartphone. De Moduline Easy ziet aan de aanwezige smartphones wie er thuis is en stelt de verwarming automatisch in op de juiste temperatuur. Dreigt er iets mis te gaan met uw cv installatie? Easy meldt het u direct via de app. Easy bespaart extra energie dankzij geavanceerde aanwezigheidsdetectie. Easy maakt bovendien inzichtelijk wanneer er efficiënt wordt verwarmd. Ook kunt u zien hoeveel gas u verbruikt voor verwarming en warm water. Het stijlvolle design past in elk interieur en de Moduline Easy is zeer eenvoudig te bedienen en u heeft geen contract of abonnement nodig. Bovendien wordt de Moduline Easy steeds slimmer, zonder dat u er iets voor hoeft te doen. Nieuwe functies komen beschikbaar via automatische updates.

Warmtepompen

Warmtepompen halen met een warmtewisselaar warmte uit de onuitputtelijke bronnen lucht, bodem of grondwater en hebben een zeer hoog rendement. Daardoor gebruiken warmtepompsystemen weinig tot geen fossiele brandstof en veroorzaken weinig milieubelasting.

Onderhoud

Het is van groot belang dat de Centrale Verwarmingsinstallatie jaarlijks een onderhoudsbeurt krijgt. U bent daardoor verzekerd van bedrijfszekerheid, een veilige werking en een optimaal rendement.
U hebt bij ons de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten. Eén maal per jaar nemen wij dan contact met u op en maken een afspraak. Vervolgens wordt uw CV-installatie aan de hand van een servicelijst schoongemaakt en afgesteld.

Tevens staan wij altijd klaar bij storingen: 0413 - 213 467

Een kleine greep uit ons zeer ruime assortiment designradiatoren.
Thermostaat Nefit Easy
Vloerverwarming
Warmtepompen